avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis de conducere

Buna-am un proces pe rol cu Politia Rutiera ,Am conetestat P.V de contraventie-care are ca masura suplimentara si suspendarea permisului de conducere.Procesul se afla pe faza cale de atac extraordinara-revizuire si politia imi cere sa predau permisul de conducere-este acesta legala sau ilegala?Asa poate sa influeneteze procesul care se afla pe rol.Multumesc,Lehel
Cel mai recent răspuns: lehel_kis , utilizator 11:57, 22 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare carnet de conducere aricici aricici Carnet de conducere ridicat pt. depasirea vitezei legale, pierdut procesul in ambele faze ( prima instanta si cale de atac) ; ce se intampla daca nu predau ... (vezi toată discuția)
Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile lehel_kis lehel_kis Bună ziua!O întrebare:am un proces verbal rutier contestat la judecătorie. În P.V. respectiv nu-mi era trecut localitatea în care am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Revizuire - certificat de grefa adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: am o decizie civila definitiva si irevocabila la care s-a solicitat revizuirea. Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)