Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA, plata CAS și CASS

Am un pfa reparații croitorie și croitofie dar castig intre 3500-4000 lei pe an platesc impozit pe venit dar la sanatate nu îmi mai permit ca ar fi 2000 pe an si n-as mai ramane cu nimic nu zic ca la pensii nici nu visez sa pot contribuii ce sa fac sa am totuși dreptul macar daca ma imbolnavesc sa beneficiez de asigurare medicala ?

Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

P.f.a.-uri sunt obligate sa plateasca pensiile? lupearobertmihai lupearobertmihai As dori sa stiu daca eu ca PFA sunt obligat sa platesc la casa de pensii, pentru pensia de limita de varsta? (vezi toată discuția)
Sunt pfa si doresc sa ma angajez cu contract de munca la o clinica. ... Ganoderma13 Ganoderma13 Sunt PFA si doresc sa ma angajez cu contract de munca la o clinica. Daca voi fi salariat, nu mi se va da 2500 net cat am cerut, doar 2000. Daca ma duc la acea ... (vezi toată discuția)
Impozit 16% pfa metoda de calcul irina198 irina198 Cum se calculeaza corect impozitul de 16% dupa urmatoarele date? Stoc marfa initial 3000 cu adaos, stoc marfa final 3500 cu adaos, total cheltuieli din RJIP ... (vezi toată discuția)