avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... 2 contracte drepturi de autor, nedeclarat unul din ele ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

2 contracte drepturi de autor, nedeclarat unul din ele in Declaratia 200

Buna ziua,
Am doua contracte drepturi de autor: unul la firma la care deja lucrez (publicitate) si inca unul la o alta firma (presa). La momentul depunerii Declaratiei 200 pentru veniturile din 2008, in luna mai anul curent, am omis sa mentionez si acest al doilea contract care acoperise lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie din anul 2008. Intrebarea mea este: pot sa mai fac ceva anul acesta pentru a declara si acest al doilea contract sau va trebui sa astept pana anul viitor si in consecinta sa platesc si o amenda? Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters33395 , utilizator 14:00, 14 Martie 2010
Aveti posibilitatea de a rectifica Declaratia 200 pentru veniturile din 2008.
Din instructiunile de completare a Declaratiei 200, va citez:
"Termen de depunere:
- anual, pâna la data de 15 mai a anului urmator celui de realizare a venitulu
- ori de câte ori contribuabilul constata erori în declaratia anterioara, prin
completarea unei declaratii rectificative, situatie în care se va înscrie "X" în casuta special prevazut în formular în acest scop
."

Va multumesc pentru raspuns.
Sa inteleg ca trebuie sa completez inca o data formularul si sa fac o vizita la Administratia Financiara? Sau credeti ca pot sa-l trimit prin posta?
buna ziua,

si eu am aceeasi situatie si o sa depun o declaratie rectificativa zilele astea la finante (am omis doua chitante)

de curiozitate, au fost probleme la depunerea ei la finante ? cat a durat pana ai recalculat impozitul.

multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificative confidus confidus Buna ziua! Imi puteti spune va rog, daca exista vreun act legal , care reglementeaza la modul general dreptul de a depune declaratii rectificative sau, ... (vezi toată discuția)
La un p.f.a. aiurelu36 aiurelu36 Pana la ce data trebuie sa depun formularul 200 la un p.f.a. (vezi toată discuția)
Declaratia 112 elenadove elenadove buna ziua, avem 2 contracte de mandat pentru presedinte si cenzor si pt acestea depun decl 112. Am fost notificati de adm financiara ca nu am depus decl ... (vezi toată discuția)