Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Poprire pt CASS neachitat ca PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Poprire pt CASS neachitat ca PFA

Buna seara. O poprire infiintata si in derulare pt un CASS neachitat ca PFA , radiat in 2012, se poate anula avand in vedere prevederile OUG 79/2017? Mentionez ca veniturile realizate ca PFA au fost mult sub nivelul salariului minim pe economie si nici contract cu Casa de sanatate nu am avut.

Alte discuții în legătură

Poprire cass pfa Goby1234 Goby1234 Buna seara. O poprire in derulare pt un CASS neachitat ca PFA, radiat in 2012, se poate desființa avand in vedere aprobarea OUG 79/2017? Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Pfa fãrã activitate economicã eugen_r2 eugen_r2 Bună ziua, Am cîteva întrebări în legătură cu pfa. Cît ar costa (rotunjit) taxele pentru înregistrarea unui pfa? Dacă fac un pfa cu impozit pe ... (vezi toată discuția)
Cass pentru pfa care este si salariat tazyx tazyx Daca sint angajat cu CM dar detin si un PFA care mai face complet aleator cite o factura ( sa zicem una la 4-6 luni ), cum calculez si platesc CASS-ul ... (vezi toată discuția)