avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Revizie tehnica casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Revizie tehnica casa de marcat

Buna ziua? Am si eu 2 intrebari:

1. O firma fara activitate, deci care nu mai foloseste casa de marcat, are obligatia de a efectua revizia tehnica anuala a casei de marcat?

2. O firma cu activitate care a folosit casa de marcat si care decide sa nu mai vanda direct clientilor si sa incaseze in numerar ci sa livreze marfa prin curier, caz in care nu mai foloseste casa de marcat, mai are obligatia de a efectua revizia tehnica anuala a casei de marcat?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
LuceNera, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot sa elimin casa de marcat? Lucrix Lucrix Buna ziua, Detin un I.F. si in ultimii ani am facut o schimbare in activitatea pe care o desfasor, de la: activitati de consultanta si intermediere comert ... (vezi toată discuția)
Exceptie folosire casa de marcat lavinia.gavr lavinia.gavr Buna ziua! Va rog sa imi oferiti informatii in legatura cu o anumita situatie. Sunt administrator al unei firme. Am depus cerere la Registrul Comertului ... (vezi toată discuția)
Greseala mare: chitante catre persoane fizice - cum pot repara situatia hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am cam incurcat borcanele. Am trimis prin curier catre 5 persoane fizice distincte pe langa factura si chitanta. In paralel trimisesem si la ... (vezi toată discuția)