avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia anaf 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia anaf 600

Buna ziua.As vrea sa intreb ce se intampla cu declaratia anaf 600,se amana, se depune.Daca se depune care este ultimul termen de depunere?
Gheorghe Niga
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Arsene , Consultant fiscal 11:58, 27 Ianuarie 2018
Nu se mai depune, deocamdata.
Daca nu apare pana pe 31 ianuarie vreun act normativ care sa modifice termenul limita de depunere, eu va sfatuiesc sa depuneti declaratia prin SPV (spatiu privat virtual) sau prin posta , pentru a evita amenda de nedepunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie anaf inchiriere imobil adrian2656 adrian2656 Buna ziua. Incepand cu 1 iunie 2019 am inchiriat un apartament cu contract de inchiriere tiparit si completat/semant de mine respectiv chirias. Inteeleg ca ... (vezi toată discuția)
Atentie la riscul contului spatiu privat virtual IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Dat fiind ca sunteti atat de prietenosi cu cititorii, imi permit sa va fac o sugestie de informatie importanta despre SPV pe care sa o dati ... (vezi toată discuția)
Cum inreg in spv persoana fizica pt depunerea decl unice? bulzanv bulzanv Cum inreg in SPV persoana fizica pt depunerea decl unice daca primesc mesaj ca acea pers are cont activ? eu sint noua contabila si trebuiesa depun decl unica ... (vezi toată discuția)