avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligație de plată CAS și CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligație de plată CAS și CASS

E obligatoriu plata cas si cass?Până acum,cas nu il plateam.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Arsene , Consultant fiscal 11:38, 27 Ianuarie 2018
Persoanele fizice care au obtinut in anul 2017 venituri nete din activitati independente (PFA – persoane fizice autorizate, profesii liberale, drepturi de autor ) mai mari de 22800 lei sunt obligate sa depuna la A.N.A.F. o declaratie D600, prin care se va stabili obligatia de plata a contributiei la pensie-CAS aferenta anului 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de cas si cass de 2 ori? otilianicolescu otilianicolescu Daca eu sint angajata si platesc deja cas si cass, ca pfa e obligatoriu sa le mai platesc inca o data??? (vezi toată discuția)
Cass pentru diverse venituri extrasalariale leinaddd leinaddd Am o mica afacere personala (SRL) fara salariati. In anul 2017 am incasat dividende aferente anului 2016. Pentru aceste venituri nu am platit CASS fiind, in ... (vezi toată discuția)
Venituri din cedarea folosintei bunurilor-d600 slungoci slungoci In anul 2017 am incasat din chiria unui apartament 25000 lei. Din continutul declaratie 600 rezulta clar ca la CAS se ia in calcul venitul net, adica 25000lei ... (vezi toată discuția)