avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor material si scutire impozit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor material si scutire impozit

persoana singura fara venit (venit = 0), sotul decedat in 2014 (fost pensionar), conform legii nu poate beneficia de pensie de urmas decat la implinirea varstei standard e pensionare (25 ianuarie 2020), poate beneficia de vreun ajutor material in baza unei legi? si daca este scutita de impozit (casa si gradina) pentru perioada cat nu are nici un venit? (mentionez, casa si gradina este cota parte in urma decesului sotului care a fost proprietar, la care mai au dreptul si cei doi copii). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tiberiuborsa , utilizator 15:38, 28 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ajutoare sociale 2018: Ce valori au și cine le poate primi anul acesta
www.avocatnet.ro/articol_473...
Daca persoana adulta este in incapacitate de munca dovedita prin acte medicale, poate beneficia de venitul minim garantat ca forma de asistenta sociala? Nu ati facut referire la scutirea de impozit in acest caz. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 416 per 2001 Zabar 5 Zabar 5 Sunt salariat. Am un copil de 22 de ani care locuiește cu mine în casa,nu are nici un venit. Poate beneficia de ajutor social? (vezi toată discuția)
Ajutor social VIOREL VIO VIOREL VIO Cine poate beneficia de ajutor social? (vezi toată discuția)
Pensie de urmas cochintufloarea cochintufloarea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am 57 de ani, nu am niciun venit si sunt bolnava. Sotul meu a decedat acum 10 ani si era pensionar. Daca am 7 ... (vezi toată discuția)