avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Magazin Online
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Magazin Online

Buna ziua!
Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul acestui tip de magazin. Voi cumpara produse de la AliExpress (magazin care nu se afla in Uniunea Europeana) si le voi vinde in uniunea Europeana (Romania si Europa). Practic eu cumpar produsul fara TVA si-l facturez cu TVA. Ideea este ca, atunci cand clientul imi comanda un produs, eu il voi vinde, direct acestuia. Produsele de la AliExpress nu vor ajunge la mine, ci direct la client. Practic eu voi fi doar intermediar, insa eu voi fi cel care voi factura clientului. Negasind un raspuns la intrebarile mele, pe internet, am speranta ca poate ma ajutati dvs cu cateva raspunsuri: 1. care sunt taxele pe care trebuie sa le platesc in Romania 2. nefiind vorba despre o livrare AliExpress-eu-client, ci AliExpress-client ma implica pe mine in vreun fel cu privire la livrare (document justificativ livrare, CRM, etc) 3. pe langa TVA facturare, voi mai plati si TVA pentru produs la vama (insa neavand nicio implicare cu privire la livrare, banuiesc ca acest lucru nu ma implica) 4. clientul in momentul in care isi ridica produsul de la vama, va trebui sa platesca TVA? In cazul in care mai sunt si alte aspecte la care nu m-am gandit, va rog, sa ma ajutati si sa mi le comunicati.
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: coolbits , utilizator 21:22, 6 Noiembrie 2018
Buna Diana,

Numele meu este Nadia si reprezint agentia digitala full service Happy Advertising, si credem ca iti putem fi de folos. Avem experienta in dezvoltarea proiectelor de ecommerce si avem un portofoliu vast de magazine online.

Principalele noastre activitati sunt branding, design grafic, dezvoltare web, optimizare SEO și marketing online.

Experiența noastră va contribui în mod esențial crearea unui business online pentru dvs. Nu ne-am limitat la piața de profil națională, pentru că ne-am dorit întotdeauna să ne depășim propriile limite, iar acest lucru ne-a oferit posibilitatea să dezvoltăm proiecte în țări precum Franța, Danemarca, Statele Unite și Australia. În total, avem clienti în 23 de țări, iar numărul este în creștere.

De asemenea, aceste proiecte i-au determinat și pe alții să ne contacteze pentru a ne deveni parteneri. În prezent, agenții din Florida, Boston și Geneva exporta dezvoltarea de proiecte către noi, iar acest lucru ne șlefuiește experiența internațională și ne oferă posibilitatea să fim mult mai versatili când vine vorba de proiecte.

Echipa noastră este alcatuită din 15 oameni profesioniști, autodidacți, experți în domeniile în care activează și care sunt în permanență aflați în depășirea propriilor limite. Acest lucru ne ajută să lucrăm eficient unii cu alții, dar în același timp ne creează mediul ideal de a învăța unii de la alții.

Poti sa rasfoiesti portofoliul nostru aici pentru a-ti face o idee despre cum lucram: [ link extern ] /

Daca ai nelamuriri sau intrebari, nu ezita sa ma contactezi pe adresa mea de email nadia.tahir@happyadv.ro

Multumesc,
Nadia
Buna Diana,

Într-o lume digitală, primele impresii sunt vitale, așa că un design excepțional este cheia succesului. Utilizatorii agreează site-urile responsive, atrăgătoare din punct de vedere estetic și pe care pot naviga cu ușurință de pe orice dispozitiv. Un website nu trebuie doar să existe și să arate bine. Rolul acestuia este de a atrage și de a capta atenția utilizatorului și, de asemenea, de a crește vizibilitatea brandului cu privire la un produs sau serviciu pe care business-ul dvs îl oferă.

Numele meu este Andrei și reprezint agenția digitală Cool Bits. Cred că îți putem fi de folos. Avem experiență în dezvoltarea soluțiilor eCommerce, cu un vast portofoliu de magazine online.
Dintre activitățile noastre principale pot enumera: branding, web development, optimizare SEO, campanii PPC/SEM, design grafic sau logo design.

Suntem o agenție digitală integrată, specializată în branding, web development, optimizare SEO, campanii PPC/SEM, design grafic sau logo design. Din birourile noastre oferim servicii web design de ultimă oră clienților care doresc să-și expună afacerea online în cel mai eficient mod cu putință. Experții noștri în designul web studiază atent toate aspectele afacerii dvs, de la branding, identitate, pana la studiul pieței și al concurenței, pentru a crea un design personalizat, ce garantează succesul companiei dvs. în fața concurenței.

Indiferent dacă doriți să adăugați o mică strălucire sezonieră magazinului dvs. de eCommerce sau dacă aveți nevoie de o revizie completă pentru un site învechit, specialiștii noștri digitali vor lucra cu magia lor pentru a crea un design inteligent. Ne gândim la tot, de la modul în care designul va funcționa împreună cu strategia dvs. de marketing pentru a oferi cea mai bună experiență online, menținându-vă astfel vizitatorii pentru mai mult timp. Întrebați-ne astăzi despre proiectul dvs. digital!

Cu drag
Andrei

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa samm20 samm20 Salutare, Lucrez ca si grafician la o firma de publicitare iar de acasa lucram pana acuma ca si freelancer in domeniu web design & development. Insa am ajuns ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor asupra unui website ankiutel ankiutel Dezvolt un site web unde imi voi afisa serviciile de web design si grafic design pe care le prestez in calitate de persoana juridica. Din cunostintele mele, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen necesare StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA prin intermediul caruia sa ofer urmatoarele servicii in mediul online: 1) Servicii online de realizare software si ... (vezi toată discuția)