avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN inchiriere sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN inchiriere sediu

Buna ziua..
firma mea, are in proprietate un imobil de birouri pe care dorim sa il inchiriem. In statutul companiei (SRL) exista cod CAEN - 6820 - inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.
Aceasta activitate nu este declarata nici la sediul social si nici la vreun alt punct de lucru al firmei.
Intrebari: e suficient acest cod CAEN?, E suficient sa fie prinsa in statutul societatii ? sau trebuie in mod expres declarata la ONRC la sediu sau la unul dintre punctele de lucru?
Imobilul trebuie sa fie declarat punct de lucru sau sediu social si trebuie sa depuneti declaratia tip model 2 sau 3 cu acest cod CAEN, activitate care se va desfasura la sediu, respectiv la punctul de lucru dupa caz. Cele doua se fac prin aceeasi mentiune (nu succesiv). Practic, orice facturati trebuie sa fie autorizat (prins in declaratia tip model 2 sau 3). Se va emite unul (sau doua) certificate constatatoare care cuprind aceste actvitati.
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2018
Laura-Valentina Magori-Craiovan, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru - spatiu in care nu desfasor activitate MarcelO MarcelO Societatea mea are in proprietate un imobil pe care l-a inchiriat. Societatea in calitate de locator in cadrul contractului de inchiriere trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pot inchiria sediul firmei? nicolsim nicolsim Am pe langa sediul social al firmei si un alt punct de lucru; datorita situatiei economice, doresc sa inchiriez sediul social si sa ma mut la pct.de lucru cu ... (vezi toată discuția)