Buna ziua,
As dori sa stiu dk un proces-verbal de contraventie poate fi anulat de catre seful institutiei din care agentul constator face parte fara a fi nevoie ca, contravenientul sa mearga la judecatorie.
Cum se poate anula procesul -verbal fara plangere contraventionala si la ce perioada dupa ce a fost intocmit acest proces-verbal.
Va multumesc
anularea pv nu se poate face decat prin intermediul judecatoriei care va este mentionata pe pv pentru contestatie si numai in termenul precizat tot acolo,15 zile de la comunicare
nu exista o alta solutienici aceasta nu e foarte greoaie daca sigur aveti dreptate si va prezentati la termene pt a va sustine cererea.
succes
Anularea unui proces-verbal contraventional este de competenta exclusiva a instantei judecatoresti competente, intr-un termen de 15 zile de la emiterea acestuia. Succes...
multumesc pentru raspuns, insa eu doream sa stiu despre anularea acestor procese-verbale de contraventie intrucat am constatat ca acestea nu sunt intocmite corect si seul institutiei vrea sa anuleze toate aceste procese verbale.o parte din contravenienti au facut plangere impotriva lor, ceilalti nu si tocmai de aceea seful institutiei vrea sa le anuleze pe toate.