avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... vatamare corporala din culpa-cat pot fi daunele?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

vatamare corporala din culpa-cat pot fi daunele?

Eu si copilul de 5 ani am avut un accident de circulatie pe trecerea de pietoni si am avut 3 zile de ingrijiri medicale de un motocicist recidivist, beat, fara permis de conducere si a parasit locul accidentului. Cat pot cere daune la proces?A fost introdus in cauza Fondul de Protectie a victimelor strazii
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
fluturas1980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:42, 22 Martie 2018
Dvs. puteti cere oricat. Amiabil puteti primi in medie intre 450 si 1000 ron pe zi de ingrijire medicala in cazul dvs. Pe Instanta( civila) in medie de doua ori mai mult. De Instanta penala nu cred sa fie vb in cazul dvs. , daca fapta nu constituie Infractiune. Se au in vedere: tipul traumelor fizice, daune morale ca urmare a suferintei traumelor fizice, dar si traume psihice( acte). Stabilirea cuantumului daunelor morale in fata Instantei depinde de multi factori( practica Instantei, pozitie sociala, afectarea vadita a psihicului etc.). Dar nu avea asigurare RCA valabila moto? Cele 3 zile sunt de spitalizare sau de ingrijiri medicale? Este mare diferenta. Aveti certificat medico-legal?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
Diana Cioroiu, Avocat
Sunteti in drept sa primiti despagubiri de la societatea de asigurari a motociclistului, sau de la BAAR (Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania) daca acesta nu avea asigurare RCA. Totusi va recomand initierea unei colaborari cu un avocat secializat.
Bafta!
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
Boeriu Catalin, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am avut un accident si m-ar interesa daunele morale care le pot primi soso_gsm soso_gsm In urma accidentului am reusit sa obtin daunele materiale, acest accident avand loc din cauza unui pusti teribilist care nu s-a asigurat acrosandu-ma ... (vezi toată discuția)
Accident cu vătămare corporală. cât trebuie să plătească șoferul vinovat? Emitza Emitza Cât trebuie să plătească un șofer care se declara vinovat într un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă cu fracturi și entorsă la ... (vezi toată discuția)
De la un accident rutier la santaj. ce sa fac? Alexandrina  Iacob Alexandrina Iacob Sotul meu a avut un accident in urma cu o saptamana , conducand un logan a iesit de pe o strada secundara , in timp ce se asigura , un motociclist a intrat in ... (vezi toată discuția)