avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa salubrizare sector 4 - persoana fizica
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa salubrizare sector 4 - persoana fizica

Stiu ca trebuie platita o taxa de salubrizare, iar aceasta se calculeaza pe baza declaratiilor pe proprie raspundere a proprietarilor apartamentelor si a raportarilor administratorilor de bloc privitoare la cate persoane sunt in fiecare apartament.

Daca am domiciliul in sector 4, dar nu figurez pe raportarile de mai sus, deoarece momentan nu stau acolo, fiind plecat in strainatate, mai trebuie sa platesc taxa de salubrizare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:36, 31 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
E corect nu, dar trebuie sa depuneti actele respective la data placarii din tara cai nu vi se va aplica retroactiv scoaterea din evidenta.
La ce acte va referiti? Sa merg cu declaratia pe propria raspundere si sa trec "zero" persoane la adresa respectiva?

Deja sunt scos de la intretinere...iar declaratia a fost depusa de cineva din familie...(daca la asta va referiti).
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
trz, utilizator
Da, la aceea care scrieti ca deja a fost depusa. Pentru a verifica si a fi sigur ca au operat acolo in calculator, puteti ruga acea persoana care va ajuta aici in tara, ca atunci cand mai are drum pe acolo sa intrebe la ghiseu cate persoane figureaza la acea adresa.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea formularului itl 001 mioara54 mioara54 Buna seara,as dori mult sa ma ajutati intr-o problema.Am nelamuriri in legatura cu formularul ITL 001 pentru stabilirea impozitelor pe locuinte in 2016 ,ce ... (vezi toată discuția)
Returnare taxa de salubritate sirenuta29 sirenuta29 in februarie 2018 am platit taxa de salubritate pe 3 persoane(nu am stiut exact cat e suma pe 1 persoana) desi de 2 ani suntem numai 2,eu si sotul meu.Fica mea ... (vezi toată discuția)
Scadere de la impozit autoturism garofoli garofoli Momentan figurez in evidenta directiei taxe si impozite cu un autoturism pe care nu il mai detin de vreo 6 ani , vanzandu-l catre alta persoana .....din pacate ... (vezi toată discuția)