avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la mostenire

Sotul meu a decedat acum 2 ani și 4 luni, din relația noastră de 20 ani nu au rezultat copii, în schimb el are o fica din alta relație, după decesul lui nu am făcut succesiunea, vreau sa știu dacă fica lui mai are drept la moștenire
Cel mai recent răspuns: Ani Avram , Consilier juridic 01:03, 1 Februarie 2018
Da, fiica sotului dumneavoastra are vocatie succesorala si va mosteni cota care i se cuvine dupa decesul tatalui ei. In concurs cu sotul supravietuitor, descendentii defunctului, indiferent de numarul lor, culeg impreuna trei sferturi din mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Ksapul Ksapul Am un prieten caruia i-a decedat tatal. Dupa decesul tatalui sau nu a facut succesiune (mama sa traieste si mai are un frate). Ar vrea sa stie ce parte ii ... (vezi toată discuția)
Succesiune, cote marinelasss marinelasss Buna ziua, Cum se impart bunurile parintilor legal si care sunt cotele, intre un parinte si doi frati dupa decesul unuia din parinti? Va multumesc si ... (vezi toată discuția)
Rezerva succesorala iancu123 iancu123 la cat se intinde in procent din masa succesorala, rezerva succesorala? (vezi toată discuția)