avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Conditii incetare CONTRACT, Cand se pot aplica acestea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Conditii incetare CONTRACT, Cand se pot aplica acestea ?

CONDITII INCETARE CONTRACT
Cu anticipatie prin acordul partiilor sau pentru neindeplinirea clauzelor contractuale,
prin acordul partilor.
Denuntare unilaterala, caz in care va trebui notificata cealalta parte inainte cu 30 zile de la data la care se doreste incetarea.
Prin rezilierea contractului, operand un pact comisoriu de gradul IV, in cazul in care una din parti nu - si indeplineste in mod culpabil una din obligatiile asumate prin prezentul contract. In acest caz, partea care invoca rezilierea, are dreptul de a pretinde o despagubire egala cu valoarea pretului contractului.
Cel mai recent răspuns: Lupulescu Robert Curatenie Blocuri , Alte profesii 22:50, 4 Februarie 2018
Care este întrebarea?
beneficiarul a solicitat rezilierea fara un motiv clar, dupa care a fost angajat fostul nostru salariat, ce este de facut ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii la asociatie proprietari fara reziliere Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri avem urmatoarea situatie la asociatie proprietari : contract prestari servicii incheiat cu asociatia de proprietari pentru o perioada de 12 luni, asociatia de ... (vezi toată discuția)
Rezilier contract simona35 simona35 Buna ziua. As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru rezilierea unui contract de lucrari. In contract este mentionat ca ,,nerespectatre obligatiilor in ... (vezi toată discuția)