avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Este aceasta o CLAUZA abuziva ? cum se poate face ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Este aceasta o CLAUZA abuziva ? cum se poate face ?

BENEFICIARUL in perioada contractuala cu PRESTATROUL ii este interzis sa negocieze o posibila colaborare directa cu salariatul / angajatul PRESTATORULUI, inclusiv pe o perioada de 2 ani dupa expirarea / rezilierea contractului. In caz contrar BENEFICIARUL va a chita PRESTATORULUI contravaloarea contracutlui de prestari servicii echivalenta pentru 12 luni.
Cel mai recent răspuns: Lupulescu Robert Curatenie Blocuri , Alte profesii 22:55, 4 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
dupa reziliere de contract, a fost angajat fostul nostru salariat, ce este de facut ? aveti un e-mail sa va scriu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Clauza contract, abuziva? feferi97 feferi97 Buna ziua, intrebarea mea este legata de clauza unui contract propus de o agentie. Poate exista o astfel de clauza intr-un contract? Nu este ... (vezi toată discuția)
Clauza de concurenta in contractul de prestari servicii pfa jonnyjon jonnyjon Buna ziua, In contractul incheiat de mine (ca si PFA) cu un client este prezenta urmatoarea clauza: \"Executantul se obligă să nu încheie nici un ... (vezi toată discuția)