avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONTRACT reziliat fara a se respecta CLAUZA aceasta, ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONTRACT reziliat fara a se respecta CLAUZA aceasta, CUM facem ?

BENEFICIARUL are dreptul sa verifice activitatea si/sau prestarea acesteia numai in prezenta unui reprezentant din partea PRESTATORULUI, cu confirmarea acestuia prin caietul de control si semnatura.
Cel mai recent răspuns: Lupulescu Robert Curatenie Blocuri , Alte profesii 22:53, 4 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
beneficiarul a reziliat contractul, dupa care a fost angajat fostul nostru salariat, ce este de facut ? va rog un e-mail unde sa va scriu, multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract prestari servicii ionelion ionelion Buna ziua, Am urmatoarea problema: Am facut contract cu un restaurant pentru un eveniment. Deoarece ii consider neseriosi as dori sa renunt la acest ... (vezi toată discuția)
Conventie civila LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua! Doresc, ca persoana fizica, sa angajez pe cineva cu conventie civila pentru activitate sezoniera de paza. Daca este posibil si daca da ajutati-ma cu ... (vezi toată discuția)