ContSters454516 
	    	Utilizator

ContSters454516 
	    	Utilizator	    

Lili Tudor 
	    	Utilizator

Lili Tudor 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 anagina	                   

Este posibil sa existe datorii la CASS din 2012, in conditiile in care am un Certificat de atestare fiscala de la sfarsitul anului 2015 care arata ca am zero ... (vezi toată discuția)
	                    anagina	                   

Este posibil sa existe datorii la CASS din 2012, in conditiile in care am un Certificat de atestare fiscala de la sfarsitul anului 2015 care arata ca am zero ... (vezi toată discuția)

Diana_90	                   

Am primit de curand o instiintare de la cnas care suna in felul urmator:
\\"In conformitate cu art.215 alin (3) din Legea nr.95/2006 privind reforma in ... (vezi toată discuția)
	                    Diana_90	                   

Am primit de curand o instiintare de la cnas care suna in felul urmator:
\\"In conformitate cu art.215 alin (3) din Legea nr.95/2006 privind reforma in ... (vezi toată discuția)

Cristi2015	                   

Urmatoarea situatie:
PFA infiintat in 2011. Nu mai lucrez pe nicaieri.
Pe 2011 si 2012 am completat la Casa de Sanatate acele formulare pentru plata ... (vezi toată discuția)
	                    Cristi2015	                   

Urmatoarea situatie:
PFA infiintat in 2011. Nu mai lucrez pe nicaieri.
Pe 2011 si 2012 am completat la Casa de Sanatate acele formulare pentru plata ... (vezi toată discuția)