avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... negociere contract comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

negociere contract comercial

se poate extinde negocierea si pentru alte divergente in afara obiecțiunillor trecute in contract?
Cel mai recent răspuns: volia , utilizator 20:19, 5 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Contractul s-a semnat dar obiecțiunile făcute pe contract sunt insuficiente si nu fac referire la penalități exact conflictul dintre parti . La negociere partea adversa a punctat strict obiecțiunile ,fara extindere,deci ca etapa finala a negocierii la BUcuresti daca se pot extinde ob.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de divergenta mihaela.niciu mihaela.niciu Procesul verbal de divergenta se foloseste in contractele comerciale? si in ce fel? mai este o forma actuala si trebuie urmat de alt document sau este ... (vezi toată discuția)
Cum sa obtii tot ce iti doresti in cadrul unui proces de mediere ? Mediator_Bucuresti Mediator_Bucuresti Medierea este o negociere asistata de un profesionist in gestionarea eficienta a conflictelor ? Mediatorul . Tot ce trebuie sa faci la mediator este sa ... (vezi toată discuția)
Eroare clauza contract com OANA GORAN OANA GORAN Stimati colegi/colege, am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea problema : am un contract comercial incheiat, valabil, semnat de ambele parti, acum suntem in ... (vezi toată discuția)