avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sechestru asigurator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sechestru asigurator

Buna ziua. Lucrez la o firma din Drobeta Turnu Severin. Pe scurt....suntem in litigiu cu o firma din Orsova in baza OUG 119/2007 privind recuperarea creantelor. Am facut si o cerere de sechestru asigurator iar instanta din Orsova ne-a pus in vedere sa pltim cautiunea de 20% din valoarea creantei . Intrebarea mea este cum si unde achit cautiunea ( prin CEC , recipisa ) la domiciliul nostru sau al debitorului? Si unde mai exact ...la finante , la primarie...
Cel mai recent răspuns: Boncu Constantin , Avocat 18:51, 20 Octombrie 2009
Buna ziua,

se achita la CEC, in localitatea unde se desfasoara dosarul; pe recipisa se consemneaza "la dispozitia instantei";
cei de la CEC au un model;

Avocat Boncu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator ELENA Enache ELENA Enache Societatea unde lucrez este cu capital integral de stat. Ea nu-si mai poate onora obligatiile salariale si nici contractele incheiate pana acum . In contractul ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator vrica vrica Stimati Domni si Doamne Imi puteti spune si mie despre sechestru asigurator?In acest moment am o sentinta pin care mi s-a dat castig de cauza in parte cu ... (vezi toată discuția)
Procedura oug 119/2007, fara contract anjinsan anjinsan Buna Ziua, O societate A livreaza marfa catre o alta societate B. Ulterior, societatea B nu isi mai achita datoriile. Pentru a rezolva litigiul pe cale ... (vezi toată discuția)