Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Documente de călătorie pentru minori!

Buna ziua ! Puteti sa imi spuneti, va rog, ce acte sunt necesare pentru a iesi din tara cu un minor, daca este insotit numai de catre unul dintre parinti. Parintii sunt casatoriti iar calatoria se efectueaza intr-o tara din UE
Cel mai recent răspuns: Usher , utilizator 20:26, 11 Februarie 2018
In afara de pasaport, trebuie o declaratie notariala prin care parintele lipsa consimte la iesirea din tara a minorului insotit de mama. Trebuie mentionata tara si perioada.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru iesirea din tara a unui parinte cu un minor ... mariabubu mariabubu Acte necesare pentru iesirea din tara a unui parinte cu un minor (celalalt parinte nu poate parasi tara) (vezi toată discuția)
Rugaminte KIuliana KIuliana Buna ziua, problema mea este urmatoarea: sotul meu va pleca din tara sa lucreze in UE si avem un copil de aproape 14 ani (implineste 14 in 28 oct.), ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Ajutor ana_lucia ana_lucia buna ziua.am o prietena in italia care sta cu sotul si ftita de 7 luni.el vrea sa o trimita acasa in romania cu fata.s-a dus la aeroport sa se intereseze daca ... (vezi toată discuția)