Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Despre grupele de munca

Sunt nascut la 14.11.1959, am 31 ani vechime in munca. Timp de 3 ani si 9 luni am lucrat in grupa I, iar 9 ani si 8 luni in grupa a II-a. Grupele le-am acumulat pana la data de 01.04.2004. Cand ma pot pensiona? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:52, 14 Februarie 2018
Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Grupele de munca au fost pana la 31/03/2001.
Incepand cu 01/04/2001 s-a lucrat in conditii speciale, deosebite si alte conditii de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare Marceamarcea Marceamarcea O femeia născută în noiembrie 1970, cu vechime în muncă 30 ani din care 3 ani și 8 luni grupa întâi și 15 ani și 6 luni grupa a doua când se poate ... (vezi toată discuția)
Calculul vechimii pentru grupa i si ii de munca cumulate Solomonea Solomonea Buna ziua! Am si eu o intrebare daca ma puteti lamuri..... ! Tatal meu are varsta de 58 de ani si are munciti 11 ani la grupa I si 21 la grupa II ! Am inteles ... (vezi toată discuția)
Varsta pensie tudordiana tudordiana Buna seara, As vrea sa stiu la ce varsta se poate iesi la pensie pt urmatorul caz, va rog: -nascut in noiembrie 1957 -vechime 40 ani si 9 luni din care 29 ... (vezi toată discuția)