avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna cadru didactic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna cadru didactic

Un cadru didactic titular, angajat cu norma intreaga, dar care are functia de baza la alt loc de munca, are drepul la concediu de odihna platit ?
Cel mai recent răspuns: carmengheorghiu , utilizator 10:24, 17 Februarie 2018
Celalalt loc de munca este insectorul privat?
Unii profesori lucreaza in sectorul privat, altii in sectorul bugetar.
Caz concret: Profesor titular angajat cu norma intreaga la scoala, dar mai are un CIM cu norma intreaga in domeniul bugetar, respectiv sanatate. A ales ca functie de baza pe cea din sanatate. Are dreptul la concediu de odihna platit la scoala unde este titular?
HG 250/1992
art. 3
(1) Salariații care indeplinesc prin cumul, pe linga functia de baza, cu o norma întreaga, o alta functie, au dreptul la concediul de odihnă platit numai de la unitatea în care au functia de baza. Unitatea în care salariații cumuleaza le va acorda, la cerere, un concediu fără plata pentru zilele de concediu de odihnă primite de la cealalta unitate.
.......
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu odihna sofronieroxana sofronieroxana Buna ziua asi dori o lamurire in cazul acordarii concediului de odihna pentru angajat cu cumul de functii in aceesi unitate si in alta unitate. La functia unde ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la cumul de functii Lanivia2001@yahoo. com Lanivia2001@yahoo. com Buna ziua ! Sunt angajata cu 1/2 norma , intr-o unitate ,cu cumul de functii. Avnd concediu de odihna la functia de baza, am facut cerere si unde sunt angajata ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii laszlorobert laszlorobert Buna seara, la cumul de functii beneficez de concediu de odihna platita , mentionez ca nu cumulezi la acelasi angajator , sunt doua institutii separate fara ... (vezi toată discuția)