Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj judiciar. Când se hotărăște plata cheltuielilor de judecată?

Cheltuielile de judecata într-un proces la judecatorie cand se impart?cand se termina procesul sau pana in terminarea lui?
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:15, 15 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Avem deschis un proces de succesiune deschis de catre mine pt impartirea unui apartament,a venit expertul la evaluat apartamentu si ne-am inteles la tranzacție si urmeaza sa mergem sa facem tranzacția iar intrebarea mea este daca cheltuielile se de judecata la final se suporta de catre toate partile implicate in dosar?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca faceti tranzactie aveti in vedere inclusiv aspectul cheltuielilor de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune - raport expertiza pentru formarea loturilor Nicoleta Rozinbaum Nicoleta Rozinbaum Pe scurt- 3 mostenitori; unul dintre ei i-a chemat in instanta pe ceilalti 2 pentru iesirea din indiviziune; judecatorul a stabilit ca singurul bun care ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune danaanca danaanca Buna ziua! Sunt intr-un proces de partaj,in care partile s-au inteles asupra impartirii bunurilor dar totusi doamna judecatoare a amanat procesul pentru ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune la instanta marryy_lm marryy_lm Buna ziua, am nevoie de indrumarea celor cunosc mai bine procedurile succesorale. In situatia in care mostenitorii nu se inteleg sint indrumati pentru ... (vezi toată discuția)