Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Restituire taxa auto

În dec 2017 ar fi trebuit să primesc rata 3 din 5 restituire taxa mediu plus dobânda aferentă .
Mentionez ca am hotarare judecatoreasca definitiva .
Cand se vor aloca banii in acest sens??
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: corina apostolescu , utilizator 12:46, 16 Februarie 2018
In hotararea detinuta sunt specificate "momentele" efectuarii / achitarii acestor "rate" ?
Da sunt menționate datele!Dar cand am sunat la finante mi s a spus că se așteaptă hotararea unei noi legi prin care urmează să se restituie in anul 2018 Integral toata diferenta plus dobânda aferenta .multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto cu hotarare judecatoreasca elena cailean elena cailean Buna ziua. Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru a mi se restitui taxa auto platita plus taxele (timbrul fiscal de 10%platit de mine ... (vezi toată discuția)
Taxa auto dodorel62 dodorel62 Buna dimineta . Am avut de recuperat taxa auto de la statul roman , taxa pe care am achitat-o integral , iar apoi in instanta am castigat ( hotarare definitiva ... (vezi toată discuția)
Pot sã cer eºalonarea la platã a dobânzilor calculate eronat de cei de la finanþe? birle birle Buna ziua.Am si eu o intrebare,daca ma poate ajuta cineva. Am solicitat restituirea taxei auto de la finante.Mi s-a restituit taxa de poluare +dobanda ... (vezi toată discuția)