avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia minorului

Buna ziua! Am nelamuriri privind demersurile pe care le pot face privind custodia baietelului meu in varsta de 4 luni. Nu sunt casatorita cu tatal copilului insa acesta a recunoscut copilul si e trecut pe certificatul acestuia de nastere. Am inteles faptul ca parintii au drepturi egale asupra minorului insa ce sa fac daca obligatiile nu sunt nici pe departe egale? Amandoi stam in apartamentul lui, eu nu lucrez pentru ca este prea micut copilul, el lucreaza. Problemele sunt faptul ca strica absolut toti banii, am ajuns sa avem restante foarte mari pentru toate utilitatile, inclusiv la asociatie si in plus mai si amaneteaza tot ce prinde, este dependent de jocurile de noroc si lipseste foarte mult de acasa . Am ajuns sa nu mai am nici conditii bune pentru cresterea copilului si nici un fel de sprijin...si nu dispun personal de alte resurse. In curand o sa ne sisteze si gazul si curentul. Am posibilitatea sa merg la mama in Germania si sa am toate resursele necesare cresterii copilului cat si un mediu propice dezvoltarii armonioase a acestuia, atat d.p.d.v financiar cat si emotional, insa el nu doreste sa isi dea acordul pentru asta. Precizez ca nu este nici alcoolic, nici dependent de droguri si nici nu a fost violent pana acum nici fata de copil si nici fata de mine. Ce as putea sa fac in conditiile date?

Alte discuții în legătură

Fata mea a fost lăsată de mamă în grija bunicilor fără ca eu să fiu anunțat despre asta. ce pot să fac în aceasta situație? Nagy razvan Nagy razvan Bună ziua. Încerc sa simplific cât pot sI sa fiu clar. Am avut o relație din care a rezultat o fata care acum are 11 ani. Eu și mama fetei ne am ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu sweet_30 sweet_30 Am 30 de ani,sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de 2 ani.Vreau sa ma despart de sotul meu dar deocamdata nu pot sa introduc actiunea de divort.Daca plec ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil(fetita) 6 ani mamei jog2008 jog2008 In urma cu cateva luni, sora mea a luat fetita si s-a mutat din apartamentul pe care il impartea cu sotul. Tin sa precizez ca apartamentul este pe numele mamei ... (vezi toată discuția)