avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator SRL-director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator SRL-director

Administratorul unui SRL, care este si asociat unic, poate avea contract deunca cu functia de director?
Cel mai recent răspuns: Raluca Mitić Traduceri , Traducator autorizat 22:54, 18 Februarie 2018
Poate avea contract de munca cu ce functie doreste. Poate fi chiar CEO.
Multumesc!
Puteti avea orice functie care sa se incadreze in COR, Clasificarea ocupatiilor din Romania. Este bine sa aveti o functie care sa va ajute sa desfasurati activitatea firmei. De exemplu, la o firma de traduceri, ar fi bine sa ocupati functia de traducator.

Daca doriti sa gestionati activitatea firmei, functia de director al unei societati comerciale cu atributiile ce ii revin, poate fi acoperita de dvs. Depinde care este scopul dorit in spatele acestei angajari.

Bafta multa in activitate!
Daca are ca obiect de activitate transport rutier de marfuri si tot administratorul conduce si camionul, poate fi angajat ca director si in fisa postului sa fie specificate atributiunile pentru conducator auto sau trebuie angajat pe functia de conducator auto? Mentionez ca are licenta de transport si cel de managment de transport.
Poate fi angajat pe oricare din cele doua funcții menționate de dvs.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru soferii, care utilizeaza un camion cu macara ... USPAl USPAl Buna ziua, pentru soferii, care utilizeaza un camion cu macara \"hiab\", pentru transport marfuri, cum este mai corect sa fie incadrati, ca si functie. ... (vezi toată discuția)
Masina de serviciu 11111965 11111965 angajat cu permis cat B de 1 luna are voie sa conduca masina de serviciu transportand colegii de la si la servici? (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)