avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator SRL-director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator SRL-director

Administratorul unui SRL, care este si asociat unic, poate avea contract deunca cu functia de director?
Cel mai recent răspuns: Raluca Siman Traduceri , Traducator autorizat 22:54, 18 Februarie 2018
Poate avea contract de munca cu ce functie doreste. Poate fi chiar CEO.
Multumesc!
Puteti avea orice functie care sa se incadreze in COR, Clasificarea ocupatiilor din Romania. Este bine sa aveti o functie care sa va ajute sa desfasurati activitatea firmei. De exemplu, la o firma de traduceri, ar fi bine sa ocupati functia de traducator.

Daca doriti sa gestionati activitatea firmei, functia de director al unei societati comerciale cu atributiile ce ii revin, poate fi acoperita de dvs. Depinde care este scopul dorit in spatele acestei angajari.

Bafta multa in activitate!
Daca are ca obiect de activitate transport rutier de marfuri si tot administratorul conduce si camionul, poate fi angajat ca director si in fisa postului sa fie specificate atributiunile pentru conducator auto sau trebuie angajat pe functia de conducator auto? Mentionez ca are licenta de transport si cel de managment de transport.
Poate fi angajat pe oricare din cele doua funcții menționate de dvs.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru soferii, care utilizeaza un camion cu macara ... USPAl USPAl Buna ziua, pentru soferii, care utilizeaza un camion cu macara \"hiab\", pentru transport marfuri, cum este mai corect sa fie incadrati, ca si functie. ... (vezi toată discuția)
Administrator srl si sofer popapopa popapopa Buna ziua, Exista vreo interdictie pentru a fi administrator a unui SRL si a conduce una dintre autovehicule-taxi pentru aceeasi societate cu obiect de ... (vezi toată discuția)
Angajat și cu alte atributij Utamaria Utamaria Un angajat pe postul de Conducator auto transport mărfuri. O sa lucreze în curând, uneori, in santier, pe un camion cu braț. omul are și calificare de ... (vezi toată discuția)