avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Împrumut franci elvețieni
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Împrumut franci elvețieni

Bună ziua, mama mea a făcut un împrumut în franci elvețieni acum 9 ani,iar pe parcursul acestor ani francul a crescut la o valoare de trei ori mai mare astfel încât în momentul de față trebuie sa plătească o suma de trei ori mai mare decât cea împrumutată. Doresc sa știu dacă se poate face ceva în termeni legali pentru a rezolva situația actuală. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 10:58, 22 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mama dvs. poate adresa bancii respective o solicitare de conversie a creditului in ron cu reducere a soldului creditului, in cazul in care dovedeste ca veniturile i-au scazut fata de data acordarii creditului. Unele banci au propus aceasta solutie clientilor ce aveau credite in chf, insa fiecare banca are politica sa in legatura cu aceste credite.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar in franci elvetieni alissab alissab Buna ziua ! In iunie 2007 am luat un credit ipotecar in franci elvetieni pe 35 ani,ipotecand apartamentul pe care l-am cumparat.Am luat 65450 CHF, avand ... (vezi toată discuția)
Credit la banca in franci elvetieni romulusc romulusc sunt in imposibilitate de plata din cauza diferentei intre cursul curent si cel din momentul contractarii imprumutului. Ce este de facut? (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni. accept sau nu reconversia in lei? alexafarcas alexafarcas Buna. Am un credit in franci luat in 2007. atunci era in jur de 500 milioane vechi. Odata cu cresterea francului rata de 280 a crescut la 800. Acum prin ... (vezi toată discuția)