avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reguli acordare discount comercial (remiza)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reguli acordare discount comercial (remiza)

Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca exista anumite conditionari pt acordarea remizelor in cazul unor depozit cu activitate doar de comert cu ridicata? Ma refer la conditii cum sunt cele de magazine sau comertul cu amanuntul (de anuntat prealabil, de trecut in oferta pret nou si vechi, etc) sau e suficient sa fie trecut discountul pe factura si gata? E ok daca un client are o reducere permanenta de sa zicem 5% fata de oferta acceptata, aceasta reducere aparand pe fiecare factura ca pozitie distincta? Multumesc

Alte discuții în legătură

Reducere preț! ContSters449716 ContSters449716 Buna seara! Am o nelămurire cu privire la reducerile directe de preț pe facturi platite pe loc sau bonuri de casa la clienti. Vorbim de comerț cu ... (vezi toată discuția)
Reducere direct pe factură! balanmariana. balanmariana. Buna seara! Am o nelămurire cu privire la reducerile de preț catre client, pe facturi platite pe loc sau bonuri de casa .Vorbim de comerț cu amănuntul! În ... (vezi toată discuția)
Marfa retur- vanduta pe bon fiscal loredana.m loredana.m buna ziua, am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe ... (vezi toată discuția)