avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare confidentialitate date personale de catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare confidentialitate date personale de catre BANCA

Buna ziua,
Incepand cu aproximativ 5 ani in urma, banca la care am accesat un credit a inceput sa trimita intreaga corespondenta continand date confidentiale sau cu caracter personal (incluzand date referitoare la cont, Sume Imprumutate, Card bancar, eventuale restante - nu am reactionat oportun fiindca informatia nu a ajuns la mine in timp util) la o alta adresa, prin urmare datele ajungand in posesia unor persoane altele decat cele stabilite in contract. Am inregistrat cereri scrise, am facut schimb de mailuri cu Directiunea, fiind asigurat de fiecare data ca "totul se va rezolva", evident, fara niciun rezultat. Avand in vedere ca la fiecare tranzactie banca scaneaza Cartea de Identitate conform procedurilor (deci de fiecare data se poate vedea exact adresa de domiciliu), as dori sa stiu daca ar fi oportun sa ii actionez in judecata (nu ma pricep deloc, de aceea as dori sa stiu care ar fi pasii, respectiv daca nu cumva ar fi "DOAR O MARE BATAIE DE CAP" din partea mea. Va multumesc in avans!
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2018
lucian_c, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:20, 22 Februarie 2018
Puteti formula o plangere la autoritatea ce se ocupa cu supravegherea prelucrarii datelor cu caracter personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondenta scrisa venita de la banca 28noi 28noi Buna ziua, anul trecut am deschis un cont curent in lei la o banca din Bucuresti si la momentul deschiderii contului am specificat ca nu doresc sa primesc ... (vezi toată discuția)
Încălcare protectia datelor personale Rem68 Rem68 Bună ziua, publicarea unui CV de către o firmă la care l.am depus în vederea ocupării unui loc de muncă conținând , adresă,mail,date naștere, ... (vezi toată discuția)
Informatii credite sot dragos_bdi dragos_bdi Buna ziua, in speranta ca scriu in topicul corect, as dori dacase poate o parere avizata referitor la ... Sotia mea a fost la \"O BANCA\" cerand acordarea ... (vezi toată discuția)