avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii banci

Am un credit la care nu am mai platit imic de 6 ani. Am primit o notificare ca voi fi raportat la biroul d credite. Asta anul acesta dupa 6 ani. Ce se poae intampla?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 13:06, 25 Februarie 2018
Pai, ce sa fie? In primul rand, trebuie verificat dosarul de executare, daca exista asa ceva, cine revendica sumele neplatite: banca, o firma de recuperare sau o alta persoana?
Apoi, daca e un executor judecatoresc care va notifica, cand a fost formulata o ultima adresa??
Daca e doar o notificare de la o terta persoana, atunci se poate presupune ca datoria este prescrisa..... Insa, revedeti cele scrise anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Birou de credite ContSters48540 ContSters48540 cine stie care sunt bancile care nu verifica la acordarea de credite persoane fizice Biroul de Credite? consultarea Biroului de Credite va fi obligatorie si ... (vezi toată discuția)
Creanta la aegrm dmion dmion Buna ziua. Am o intrebare. Eu am facut un credit la BRD in 2006. Intr-adevar ca nu am mai platit din diverse cauze. Pt o prioada de vreo 1 an si 6 luni ... (vezi toată discuția)