Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cand se dau calificativele pentru functionarii publici ?

cand se dau calificativele pentru functionarii publici , exista un termen ? si care ar fi procedura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 26 Februarie 2018
HG 611/2008
art.108
(1) Perioada evaluată este cuprinsă între 1 ianuarie și 31 decembrie din anul pentru care se face evaluarea.

(2) Perioada de evaluare este cuprinsă între 1 și 31 ianuarie din anul următor perioadei evaluate.

...
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionarii publici pot promova daca au fise de evaluare doar pe cateva luni/an (cazul unei persoane care s-a intors din cic)? irinuca05 irinuca05 Va rog sa imi spuneti cum se poate interpreta HG 611/2008 in cazul unei persoane care a avut raportul de serviciu suspendat pt concediu crestere copil. Are ... (vezi toată discuția)
Ce sanctiune opereaza? allexandru77 allexandru77 Va salut, Va rog sa-mi comunicati un punct de vedere asupra sanctiunii aplicabile nerespectarii termenului de 15 zile reglmentat in HG 611/2008 Normele ... (vezi toată discuția)
Evaluare performante functionar public perioada onciu_51 onciu_51 Buna ziua. Sunt functionar public si pentru promovare iti trebuiesc 2 ani consecutiv; as dori sa stiu cand se face evaluarea pentru acest an 2012 . Daca este ... (vezi toată discuția)