avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua - obligat la demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua - obligat la demisie

Sotul meu a lucrat la o firma landrom a decis sa caute de munca la alta firma deoarece salariu era foarte prost la aceasta firma landrom seful a aflat ca vrea sa plece si la dat afara obligândul sa isi dea demisia .Sotul nu a insemnat demisia si a cerut sa i se dea concediu pe anul trecut 10zile seful a raspuns ca daca vrea el sai dea concediul ce trebuie sa fac sa poata sa ia cele 10zile de concediu si daca e normal sa te dea afara ca vrea sefu sotul are si un handicap poarta aparate auditive vreau si eu un sfat
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Poti fi obligat sa demisionezi daca intri in concediu medical? florin_iny florin_iny Buna Sora mea lucreaza la un restaurant si in ultimele zile a avut ceva probleme mai grave de sanatate si a facut niste investigatii medicale.In momentul in ... (vezi toată discuția)
Vreau dreptate Berta Viorica Berta Viorica Buna ziua . Am si eu niste nelamuriri . Am lucrat , la o firma ( nu dau nume momentan) in Pitesti ,directorul a plecat urechea la niste barfe ,si mia propus ... (vezi toată discuția)
Dat afara din firma ca nu semnez "micsorarea de brut" Zandzibal Zandzibal Salut, Sotia mea are o problema la servici- nu a semnat \"binevol\" micsorarea de brut (pe motiv de reducere de costuri).... Imediat dupa refuz au inceput sa ... (vezi toată discuția)