MARIUS70 
	    	Utilizator

MARIUS70 
	    	Utilizator	    

Cristian Costin Miloș 
	    	Avocat

Cristian Costin Miloș 
	    	Avocat	    

florin_iny 
	    	Utilizator

florin_iny 
	    	Utilizator	    

LEGES HR 
	    	Consultant resurse umane

LEGES HR 
	    	Consultant resurse umane	    

braun	                   

prezint urmatoarea situatie: salariata bolnava de covid  sunata de patron sa se intoarca la munca mai repede ,desi nu se terminase periaoda de izolare la ... (vezi toată discuția)
	                    braun	                   

prezint urmatoarea situatie: salariata bolnava de covid  sunata de patron sa se intoarca la munca mai repede ,desi nu se terminase periaoda de izolare la ... (vezi toată discuția)

aba1011	                   

Tocmi am fost anuntata ca departamentul de vanzari directe din cadrul firmei se desfiinteaza in toata tara de la inceputul lui decembrie.Inca nu mi s-a inmanat ... (vezi toată discuția)
	                    aba1011	                   

Tocmi am fost anuntata ca departamentul de vanzari directe din cadrul firmei se desfiinteaza in toata tara de la inceputul lui decembrie.Inca nu mi s-a inmanat ... (vezi toată discuția)

George Nisa	                   

Bună ziua. As dori sa știu cum să procedez în cazul în care șeful mi-a refuzat concediul în perioada sărbătorilor de iarnă. Si asta nu este tot, am ... (vezi toată discuția)
	                    George Nisa	                   

Bună ziua. As dori sa știu cum să procedez în cazul în care șeful mi-a refuzat concediul în perioada sărbătorilor de iarnă. Si asta nu este tot, am ... (vezi toată discuția)