avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Precontract + avans 7500 euro
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Precontract + avans 7500 euro

Buna ! Acum 4 săptămâni am făcut cu dezvoltătorul un precontract plus avans 7500 euro....urmează zilele astea banca sa ofere restul de bani. Ideea este că dezvoltatorul mai are retușuri de făcut la apartament ,a promis țeava de gaze in fata blocului nu exista,plus că sunt multe finisaje defectuase ...spune că după 15 martie o să finalizeze apartamentul. Nu mi se pare corect sa dau bani acum și să mai dureze, am șanse să îmi recuperez bani ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 22:38, 28 Februarie 2018
In fiunctie de ceea ce ati incuviintat in precontract ca si clauze contractuale, in cazul in care doriti sa semnati contractul de vanzare-cumparare trebuie sa faceti o lista cu toate problemele pe care considerati ca trebuie sa le rezolve dezvoltatorul. Le discutati si puteti sa le treceti in contractul de vanzare cumparare cu termene de finalizare. Puneti si o clauza penalizatoare. Nu pierdeti banii. Daca vreti sa renuntati la a cumpara acesl apartament verificati clauzele precontractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract Cri_maria Cri_maria Buna seara ! Acum 4 săptămâni am făcut cu dezvoltătorul un precontract plus avans 7500 euro....urmează zilele astea banca sa ofere restul de bani. Ideea ... (vezi toată discuția)
Cum poate fii solutionat un drept de propietate asupa unui apartament ? Gabriella& Gabriella& Buna ziua, o cunostinta are o problema, si pentru ca mine in anul 2008-2009 m-ati ajutat intr-o problema, va rog respectuos daca pute-ti sa ajutam si aceasta ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare Sadams Sadams vreau sa cumpar un apartament care va fi gata abia la iarna dar constructorul doreste banii acum si imi va da o reducere considerabila. Constructorul imi spune ... (vezi toată discuția)