avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masă

Buna ziua ! Este legal cum procedeaza firma de paza la care lucrez : salariu impartit asa 80% bani si 20% pe cardul de tichete de masa ? Ce trebuie să facem ? Vă multumesc !!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:17, 2 Martie 2018
In c.i.m. cum aveti mentionat stabilit/plata salariului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am nevoie de ajutor nu știu legile... am salariul ... darialin darialin Buna ziua! Am nevoie de ajutor nu știu legile... Am salariul minim și mărirea din ianuarie anul acesta cea de 135 lei nu am primit-o pe cardul de salariu. ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 24ore cu 72 ore libere Cristina_betty Cristina_betty Lucrez intr-o benzinarie, 24 cu 72 si sunt in preaviz. lucrez in aceasta firma de aproximativ 7 luni, dupa ce am fost preluati de la vechea firma. pot sa imi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca razvancococi razvancococi buna ziua m-am angajat la o firma de paza si protectie in data de 10 02.2012, iar contractul de munca am aflat ulterior ca este facut pe 4 ore salariu brut de ... (vezi toată discuția)