avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

In urma unei hotarari definitive in instanta in care se specifica: "Încuviinţează executarea silită, în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Încuviinţează executarea silită imobiliară asupra bunurilor, proprietatea exclusivă a debitorului. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită. Fără cale de atac". Intrebarea mea este urmatoarea: persoana asupra careia se efectueaza executarea silita poate, de exemplu, sa-si vanda apartamentul sau vreo proprietate, desconsiderand hotararea instantei? Mai concret, poate vinde un apartament/proprietate agricola si in acelasi timp sa ocoleasca executarea silita? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 17:26, 3 Martie 2018
Își poate asuma un asemenea risc, actul de vânzare putând fi anulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovinieta, masina vanduta stf_stf stf_stf buna seara Am un proces cu CNADNR ,am intrat pe portalul judecatoriei si am vazut urmatorea solutie: \\"Tip solutie: Schimbat total sau în ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe bunurile parintilor mw.didi mw.didi Buna Seara, Recent, tatal meu a primit o vizita din partea unui Judecator de executare silita, aducandu-i la cunostinta faptul ca in luna Decembrie, a fost ... (vezi toată discuția)