Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

In urma unei hotarari definitive in instanta in care se specifica: "Încuviinţează executarea silită, în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Încuviinţează executarea silită imobiliară asupra bunurilor, proprietatea exclusivă a debitorului. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită. Fără cale de atac". Intrebarea mea este urmatoarea: persoana asupra careia se efectueaza executarea silita poate, de exemplu, sa-si vanda apartamentul sau vreo proprietate, desconsiderand hotararea instantei? Mai concret, poate vinde un apartament/proprietate agricola si in acelasi timp sa ocoleasca executarea silita? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 17:26, 3 Martie 2018
Își poate asuma un asemenea risc, actul de vânzare putând fi anulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe bunurile parintilor mw.didi mw.didi Buna Seara, Recent, tatal meu a primit o vizita din partea unui Judecator de executare silita, aducandu-i la cunostinta faptul ca in luna Decembrie, a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovinieta, masina vanduta stf_stf stf_stf buna seara Am un proces cu CNADNR ,am intrat pe portalul judecatoriei si am vazut urmatorea solutie: \\"Tip solutie: Schimbat total sau în ... (vezi toată discuția)