avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul diferente de consum la apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul diferente de consum la apa rece

Suntem as. propr. cu contor/ceas apa rece si apometre individuale. In vara a venit o factura foarte mare, dublu fata de consumul nostru obisnuit. Era oarecum o factura de reglare, cu o perioada mai mare a consumului. Oricum, s-au iscat discutii privind impartirea diferentei ce rezulta din citirea apometrelor individuale si total. Vad ca la lista de intretinere diferenta este pusa la rubrica cheltuielior pe "suprafata", adica la un apartament de 3 camere, indiferent ca sunt 1 persoana ( deci consum de apa rece pentru o persoana) sau 5-7 persoane (deci consum lunar sau mediu mult mai mare), este aceeasi suma. Este corect?
Cel mai recent răspuns: ddd1dorin , utilizator 20:33, 27 Octombrie 2009
Am vazut 2 cazuri:
-pe apartamente
-pe nr. total de persoane din bloc
Da, este corect
pina acum cum ati platit?
exista o hotarire a adunarii generale in acest sens?
daca nu sa hotarit nimic sint pierderi si se platesc pe cota-parte(suprafata)
123321123 a scris:

pina acum cum ati platit?
exista o hotarire a adunarii generale in acest sens?
daca nu sa hotarit nimic sint pierderi si se platesc pe cota-parte(suprafata)


conform legii ... (?)
Imi cer scuze daca gresesc dar dupa cate stiu eu diferentele (sau pierderile) se platesc in functie de consum (nu ca ar fi corest ca cei care comsuma mai mult sa si platasca mai mult dar ...)

Alte discuții în legătură

Repartizari pierderi apa calda si apa rece catula catula buna ziua in blocul in care locuiesc avem apometre la apa calda si apa rece si veau sa intreb cum se repartizeaza pierderile dupa ce criteriu???la noi au ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza pierderile de apa? znicolae9 znicolae9 Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc repartizeaza pierderile de apa in mod egal pe apartamente. Este corect? Personal mi se pare incorect ... (vezi toată discuția)
Repartizarea facturii de apa balanmarinela balanmarinela Buna seara. Sunt administrator de asociatie din februarie 2012., asociatiei alcatuita din 459 apt. La fiecare scara de bloc(cate 20 apt) a fost montat ... (vezi toată discuția)