avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lipsă nume de pe titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lipsă nume de pe titlul de proprietate

În urma retrocedărilor de la bunici am moștenit un teren agricol de 2,5 ha. Bunicii au avut doi fii. În momentul retrocedării unul dintre fii (tatăl meu) era decedat deja. Tatăl meu la rândul său are doi copii. Pe titlul de proprietate apare doar numele unchiului meu și a fratelui meu, în schimb numele meu meu nu apare niciunde. Cum s-ar putea remedia acest lucru ? Vă mulțumesc anticipat pt. răspuns !
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 11:33, 7 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei si sa solicitati dezbaterea succesiunilor de pe urma bunicului si a tatalui.
Faptul ca nu va apare numele poate sa fie o simpla eroare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este dezbatuta succesiunea si numele dvs.nu este trecut din eroare face cerere de modificare(completare) a titlului de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)
Declaratie de renuntare la drepturi succesorale bocca61 bocca61 sunt Marian. tatal meu Constantin este decedat. bunicul meu Petre este decedat si in urma dezbaterii succesiunii a fost emis titlul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)