Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent indertie

Bună seara, vă rog luminaţi-mă !
Pot beneficia de stimulent de inserţie (copil) dacă sunt în concediu medical + indemnizație de handicap grav?
Menționez că indemnizația de handicap o primesc în urmă efectuării transplantului de ficat (am certificat de încadrare în grad grav de handicap pe o perioada de 12 luni).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 8 Martie 2018
Stimulentul de insertie se da pentru reluarea muncii inaintea expirarii CCC,ceea ce nu e cazul aici.
Pai reiau activitatea pe 8 martie! Lucrez 2 zile, apoi intru în concediu medical! Așadar?
Desi legea permite asa ceva , se pare ca AJPIS - urile au o parere contrara la astfelde situatii.

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate si stimulentul de insertie TLarisa TLarisa Buna ziua! De la data de 1 iulie sunt in concediu de maternitate pt cel de-al 2-le copil. Cand am intrat in concediu de maternitate beneficiam de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)
Handicap și salariat inger_parasit inger_parasit Bună ziua tuturor, Am nevoie de ajutorul sau sfatul dvs... În 15 octombrie 2017 am făcut un transplant de ficat, aflându-mă în concediul de creștere ... (vezi toată discuția)