avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe și impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe și impozite

Am cumpărat o camera de cămin acum 3ani și nu m-am registrat nici pana acum la financiar deoarece nu am știut ca trebuie sa înregistrez .pur și simplu nu am știut legiile și pașii care trebuia sa-i urmez după cumpărarea locuinței.
In cu rând voi mergem in România și asta voi face imediat.Am înțeles ca voi primi o amenda . Este adevărat ca voi fi penalizata?
Va Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
Geomir, utilizator
Cel mai recent răspuns: calin_75 , utilizator 15:10, 14 Martie 2018
Pentru neplata in termen a obligatiilor fiscale se aplica penalitati
Se poate aplica si amenda pentru nedeclararea imobilului respectiv in cuantumul stabilit prin HCL-ul de stabilire a impozitelor si taxelor locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit imobil fara raport de evaluare Cristian dumitru Cristian dumitru Buna ziua! Inchiriez o casa in scop turistic, proprietate persoana fizica. A fost cumparata in 2015 si inchiriata incepand cu 2016.Nu am stiut ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are duap trairea in concubinaj? kristinapirvu kristinapirvu Buna ziua, Asn vrea sa stiu si eu... Unchiul meu a trait timp de 26 de ani in concubinaj cu o femeie.La inceput ei au locuit intr-o garsoniera data de la ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pe rol garsoniera Agnes25 Agnes25 Buna ziua, Anul trecut in octombrie am cumparat o garsoniera si la doua zile dupa ce am semnat contractul am plecat din tara. Nu am apucat sa merg sa o ... (vezi toată discuția)