avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare transport salariat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare transport salariat

Buna ziua! Spera este următoarea: Salariatul ,in baza prevederilor Contractului Colectiv de Munca,beneficiază de decontarea transportului intre localitatea de domiciliu si locul de munca,in limita unui abonament lunar,pe baza de documente justificative ( bilet călătorie,abonament,bon de carburant) .întrebarea este: E obligatoriu ca bonul de carburant sa contina CIF angajator? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: andreeadumitrascu24 , utilizator 11:29, 8 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
fiind utilizat pentru decontarea unei cheltuieli, toata suma se trece automat pe cheltuiala deductibila, codul de tva ar fi fost necesar pentru deducerea tva-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli transport salariat tatiana1 tatiana1 Am primit pentru transportul salariatului de la domiciliul sau la locul de munca: -bilete de calatorie microbuz - bon fiscal microbuz si -bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal cimpazu cimpazu buna ziua, administratorul mi-a adus niste bonuri de motorina; formatul acestora este la fel ca bonurile obisnuite ex: alimente,haine etc deci nu au formatul ... (vezi toată discuția)
Drepturi ccm smari smari buna ziua! in CCM , la o institutie publica se precizeaza conform unui articol...,, pentru salariatii xxxxx , care nu au domiciliul in localitatea in care ... (vezi toată discuția)