avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constatare nulitate absoluta partiala certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constatare nulitate absoluta partiala certificat de mostenitor

As dori sa stiu si eu care este calea de atac a unei sentinte prin care s-a pronuntat constatarea nulitatii absolute partiale a unui certificat de mostenitor: apelul sau recursul?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: serviciuapasarichioi , utilizator 20:42, 24 Octombrie 2009
Intai veti exercita apel , in termen de 15 zile de la comunicarea hotararii judecatoresti , ulterior recurs.

Recursul nu se poate exercita omisso medio , sarind peste calea de atac a apelului.

Si odata existand o hotarare definitiva si irevocabila , in cazurile prevazute de lege , pot fi uzate si alte cai de atac , extraordinare: contestatia in anulare si revizuirea.(de data aceasta, fara a respecta vreo oranduire).
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Ma gandeam ca la alte actiuni la care este exceptata calea apelului si se intra direct in recurs, precum litigiile de munca, cele care sunt supuse regimului legii 18/1991, etc., si ca ar putea fi posibil si in acest caz la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
cultivare de canabis MagieMulta MagieMulta daca 2 persoane sunt condamnate la 6 luni cu suspendare pentru cultivare de cannabis intr`un proces in care nu existau probe concrete ca ei au savarsit fapta, ... (vezi toată discuția)
Cai de atac la o sentinta penala definitiva tom55 tom55 As dori sa stiu caile de atac la o sentinta penala definitiva si unde sa le adresez va multumesc si scuze (vezi toată discuția)