avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... loc parcare resedinta sector 4 (platit la zi)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

loc parcare resedinta sector 4 (platit la zi)

Buna seara! Va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta cu referire la detinere/inchiriere loc parcare resedinta: Sant utiluzator loc parcare resedinta sector 4, loc acordat de Primaria sector 4 incepand cu 25 Iulie 2009 prin Contract/acord, sub numar loc "x-simbol n". Am platit an de an, fara intarziere, contributia aferenta (impizitul). In 2017 am reinnoit contractul conform legislatiei momentului. Ieri 10 Martie 2018, a venit per-pedes o patrula a Politiei Comunitare Sector 4, care a refuzst sa se legitimeze, somandu-ma sa mut masina deoarece o parchez ilegal, amenintandu-ma cu amenda si alte sanctiuni. Mi-au spus ca Primaria a renumerotat locurile si ca eu, conform acestei actiuni nu mai am drept asupra licului de parcare, locul a fost inchiriat altui utilizator. Primaria nu a anuntat ca sa ma duc sa fac modificarea in contract, cu toate ca din punctul meu de vedere midificarea trebuia facuta automat in sistem sub forma " locul x, devine in urma renumerotarii locul y". Am fost ka oficiyl parcari unde am solucitat scema si trasabilutatea intre cele doua numere alicate dar nu mi s-a rasouns pe loc am fost orogramata la audienta oe 2 Aorilue 2018. Am mers apoi la sediul central unde am gasit mai multa intelegere si m-au programat luni 12 Martie 2018. Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa argumentez pentru rezolvarea spetei prezentate. (Zcu castig de cauza) Va multumesc anticipat. Cu stima Sanda (sprocop@gmail.com)
Cel mai recent răspuns: sanda procop , utilizator 11:30, 12 Martie 2018
Precizati ca detineti locul de parcare din 2009 ca in 2017 ati reinnoit contractul de concesiune,dar nu ati precizat esentialul in 2018 ati achitat contractul de concesiune?
Exista un regulament care prevede ca concesionarul trebuie sa achite c/v contract integral pana in luna martie,sa informeze primaria pana la data de 15.01 daca doreste sa renunte sa mai utilizeze locul de parcare
Am totul achitat la zi am menționat în titlu. Nu am debite. Nu am fost notificați pentru schimbare număr amplasament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare autorizatie parcare morningstarlucifer morningstarlucifer Buna seara, Intai de toate, nu am stiut in ce categorie sa includ aceasta intrebare, pentru ca nu am gasit. \"Detin\" un loc de parcare de resedinta in ... (vezi toată discuția)
Anulare autorizatie parcare morningstarlucifer morningstarlucifer Buna seara, Intai de toate, nu am stiut in ce categorie sa includ aceasta intrebare, pentru ca nu am gasit. \"Detin\" un loc de parcare de resedinta in ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatii Mica4 Mica4 Buna ziua, In august 2017 am obtinut un contract de inchirere pt loc de parcare resedinta in sectorul 4. In luna octombrie 2017, pe acelasi loc de parcare ... (vezi toată discuția)