avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Imputernicire auto - S-a schimbat culoarea masinii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Imputernicire auto - S-a schimbat culoarea masinii

Buna ziua,

Va deranjez cu o problema.
Tatal meu mi-a facut imputernicire totala pe masina ce o detine, pentru a o putea vinde si scoate de la fiscal in numele lui.

La momentul respectiv, masina era colantata cu Galben, ceea ce aparea si in CIV si talon, culoarea Galben.
Masina a fost decolantata, iar acum este Alb, ceea ce si talonul si CIV-ul reflecta.

Faptul ca pe imputernicire, culoarea este Galben, ar trebui sa puna probleme in urma unei vanzari, la administratia fiscala pentru scoatere din evidenta?

Multumesc,
Gabriel.
Cel mai recent răspuns: calin_75 , utilizator 14:44, 14 Martie 2018
Daca aveti documente justifivative legale emise de operator economic autorizat pentru schimbare culoare nu urmeaza sa aveti probleme la radiere auto
Din pacate nu inteleg raspunsul. Ce document justificative, altul decat faptul ca masina fost decolantata, iar eu, conform legii, am refacut RAR si schimbat talon, ca ele sa reflecte noua culoare a masinii? Va rog fiti un pic mai explicit.
La impozite si taxe locale nu, nu are nicio legatura.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
calin_75, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare culoare masina yna81 yna81 Buna seara, as vrea sa va intreb la RAR cand fac programare pentru schimbarea culorii,in ziua programarii cum trebuie mers cu masina culoare de pe talon sau ... (vezi toată discuția)
Certificatul masinii si vechiul proprietar andredani andredani buna ziua,am o problema la care asi dori sa gasesc rezolvarea cat mai repede posibil!In urma cu 3 ani sotul meu a vandut masina,a fost la RAR cu cel care urma ... (vezi toată discuția)
Culoare trecuta gresit in talon b67dec b67dec Buna ziua ,azi am fost oprit de un echipaj de Politie in zona Aeroportului Otopeni si in urma controlului efectuat de catre agent s-a constatat ca ,culoarea in ... (vezi toată discuția)