avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Prestare servicii in Franta cu firma romaneasca
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Prestare servicii in Franta cu firma romaneasca

Buna ziua. Sunt asociat unic al unui SRL inregistrat in Romania, nesalariat. Am convenit sa lucrez pentru un client din Franta, la care anterior am fost detasat, in constructii. Ce conditii trebuie indeplinite? Mentionez ca am trimis un email ambasadei romane de la Paris, dar nu am primit raspuns de o luna.
Cel mai recent răspuns: Andrei zlt , utilizator 20:53, 27 Septembrie 2022
Buna ziua. Sunt asociat unic al unui SRL inregistrat in Romania, nesalariat. Am convenit sa lucrez pentru un client din Franta, la care anterior am fost detasat, in constructii. Ce conditii trebuie indeplinite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare servicii în franța de către srl din românia sasugorj sasugorj Bună ziua; Sunt asociat unic al unui SRL înregistrat în România, nesalariat. Care sunt demersurile necesare, vizavi de autoritățile franceze pentru a ... (vezi toată discuția)
Accident la locul de munca BogdanMosneagu BogdanMosneagu Bună ziua. Soțul meu a avut un accident la locul de munca acum o luna, în urma căruia si-a pierdut vederea la ochiul drept. Ce demersuri trebuie făcute ... (vezi toată discuția)
Deschidere filiala/reprezentanta a unei sc straine in romania cristinadonadin cristinadonadin Buna ziua, Un cetatean strain(Francez) ,asociat unic a unui SRL in Franta,poate infiinta in Romania,tot ca asociat unic o SC? Deschiderea unei ... (vezi toată discuția)