Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărâre judecatoreasca

In cat timp ar trebui redactată hotararea judecătorească să o pot primi acasa? Am cardul blocat și nu stiu cat timp va mai dura.cum pot proceda să o pot primi mai repede?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 09:43, 14 Martie 2018
Termenul legal de redactare a hotararii este de 30 de zile. Pentru urgentarea redactarii hotararii puteti formula o cerere pe care sa o adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp ar trebui sa vina sentinta judecatoreasca? DjStereo DjStereo Buna ziua am castiga un proces pentru o proprietate intelectuala pe data de 9 Iunie 2011 la judecatoria Bucuresti, procesul nu sa terminat definitiv si ... (vezi toată discuția)
In cat timp se trimite o sentinta acasa Biianca Biianca Buna ziua. as avea si eu o intrebare la dumneavoastra. pe data de 01.06.2016 am terminat un proces in care s-au dat 30 de zile de la comunicare pentru ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare judecatoreasca marius37x marius37x Am contestat in contencios taxa de prima inmatriculare, am avut castig de cauza in data de 26 septembrie si nici pana acum nu am primit hotararea. Am intrebat ... (vezi toată discuția)