Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

liviuiordan 
	    	Utilizator

liviuiordan 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 SOPHYE	                   

Sunt profesor invatamant primar,19 ani vechime in invatamant,grad didactic I.Am absolvit facultatea in iunie 2017.Mi s-a comunicat,neoficial, ca nu voi ... (vezi toată discuția)
	                    SOPHYE	                   

Sunt profesor invatamant primar,19 ani vechime in invatamant,grad didactic I.Am absolvit facultatea in iunie 2017.Mi s-a comunicat,neoficial, ca nu voi ... (vezi toată discuția)

Petruta Ivaniuc	                   

de la 1 martie care categorie vor primi salariile marite?si cum se va fave aceasta marire?sub ce criterii (vezi toată discuția)
	                    Petruta Ivaniuc	                   

de la 1 martie care categorie vor primi salariile marite?si cum se va fave aceasta marire?sub ce criterii (vezi toată discuția)

jenicaprod	                   

Stie cineva,  daca in administratia publica locala, salariile incepand cu anul 2011 pana in prezent au fost majorate cu vreun procent? In institutia unde ... (vezi toată discuția)
	                    jenicaprod	                   

Stie cineva,  daca in administratia publica locala, salariile incepand cu anul 2011 pana in prezent au fost majorate cu vreun procent? In institutia unde ... (vezi toată discuția)