avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare imobil ocupat fara drept
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare imobil ocupat fara drept

Buna seara!

Se poate evacua o persoana dintr-un apartment cand nu se cunoaste identitatea acelei persoane ( numele )?
In cazul unui chirias fara contract.
Daca se face notificare prin executor judecatoresc pentru eliberare apartament, ce nume se mentioneaza?
Cum se afla identitatea acelei persoane pentru a obtine o hotarare judecatoreasca de evacuare? ( sa stii pe cine chemi in judecata ).

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters464829 , utilizator 09:00, 16 Martie 2018
Nu dvs trebuie sa aflati care e identitatea acelei persoane , politia comunitara o va face . Dvs trebuie sa va adresati lor unde o sa specificati si care e pozitia dvs ( proprietarul imobilului , vecin , etc ) ulterior va adresati instantei ( daca mai este nevoie ... ) .
Buna seara!

Va multumesc pentru raspuns!
Politia comunitara poate intra fara mandat - daca ei nu deschid?
Datele persoanei le va da politia comunitara catre proprietar?
Care sunt acestea minim de stiut - pe lunga nume?
Va multumesc!
Fara mandat sau acordul proprietarului nu se poate intra .
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? SymoCry SymoCry Buna ziua, Sunt proprietara unui apartament si incerc ca sa inregistrez contractul de inchiriere pentru a intra in legalitate dar din pacate chiriasii nu vor ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias rau-platnic Rmilitaru Rmilitaru Am hotarare judecatoreasca, de evacuare a unui chiris rau platnic (contractul de inchiriere a expirat; chirie neplatita; utilitati neplatite de el). \\"Vina\\" ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din spatiul locativ Lupumih Lupumih Buna ,am avut niste chiriasi care si-au schimbat adresa din buletin (adica domiciliul casei parintesti)pe adresa locuintei mele acum ei sunt plecati in ... (vezi toată discuția)