avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Obtinere de la banca istoric
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Obtinere de la banca istoric

Buna ziua
Va rog frumos sa mi spuneti daca se poate elibera de banca istoricul unui depozit in lei in situatia cand,titularul e decedat,iar unul din mostenitori are semne de intrebare privind valoarea extrasului de cont..
Acest lucru implica in final un proces ? sau nu- Multumesc !
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 15:25, 6 Aprilie 2018
Da ! Se poate solicita contra cost istoricul unui cont (de depozit sau nu) in orice perioada. Daca trebuie puteti solicita dela data initializarii. Banca are obligatia sa vi-l ofere in forma scrisa sau electronica (PDF) la cerere. Trebuie doar sa dovediti, ca sunteti indreptatit sa cunoasteti aceste date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru succesiune știu că trebuiesc toate bunurile defunctului ... camiluncan camiluncan Pentru succesiune știu că trebuiesc toate bunurile defunctului la data decesului. Notarul a scris la BCR și a primit un extras la data când a trimis ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii dintr un depozit cec bank Steluta diaconu Steluta diaconu Unde trebuie sa ma adresez dupa ce am aflat ca au disparut banii dintr un depozit cec bank la care eram imputernicit, titular fiind mama mea care a decedat. ... (vezi toată discuția)
Titular cont decedat in 2013- cont inchis in 2015 / extras de cont pentru mostenitor adilaur adilaur In calitatea mea de mostenitor al unei persoane decedate , pot obtine de la o banca un extras de cont pe o perioda mai lunga de , sa spunem 5-6 ani ? Banca a ... (vezi toată discuția)